Libertas.mk. Libertas

Libertas

libertas.mk

Во тек е набавката и на 31 респиратор од тендерот на владата. Планините и шумите, малите и големи тајни, безценетите вредности, неоткриените мистерии, секојдневните проблеми, препреките и предизвиците, светлото и темното, поттикот и ударот на животот. Министерот за внатрешни работи информира дека пасошите од типот А и Б од последниот тендер се пристигнати и изработени за сите граѓани кои аплицирале за нив. Осмислен од секојдневието, создаден и пресоздаден од вистинските приказни за шумарството, екологијата и природата. Таа е една од двата случаи кои денес се пријавени во Кочани.

Next

Бриф

libertas.mk

Весник - пред 42 минути Министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев попладнево побара релаксирање на рестрикцијата за движење на граѓаните. Со донирањето на вакви уреди, на младите сограѓани ќе им се овозможи да следат он лајн настава. Весник - пред 3 часа Во иднина пациенти со онколошки заболувања нема да мораат да доаѓаат во Клиниката за онкологија за да примат терапија, туку тоа ќе можат да го сторат во најблиската болница. Ако претходно од белиот дворец лажеа дека имало само 100 тестови за коронавирус, ако лажеа дека 140. Министерството за здравство им препорача и на матичните лекари да ја предлагаат на пациентите. Со денешните 7 нови случаи, за прв пат по еден месец во земјава е регистрирана едноцифрена бројка на новозаболени. Истражувачи од универзитетите во кинеската провинција Жеџијанг тврдат дека коронавирусот мутирал во повеќе од 30 видови и дека ова делумно го објаснува фактот дека тој однесе повеќе животи во некои земји отколку во други делови на светот.

Next

Шумарите

libertas.mk

. Треба да се соберат најмалку 20 потписи, но, како што се посочува, тоа не е гаранција дека Џафери ќе свика седница. Доколку граѓаните одлучат да ги потигнат тоа можат… Вкупно 12 респиратони машини и 5. И сето она што ги прави шумите вистинските бели дробови на Македонија. Бројот пак на оздравени е за три пати поголем и тој изнесува 24 лица, сите лекувани во домашни услови. Лекарка интернист се инфицирала при контакт со пациент позитивен на Ковид-19. Блог оживеан од обичниот, мал голем човек.

Next

Шумарите

libertas.mk

Во тек е набавката и на 31 респиратор од тендерот на владата,кој е реализиран и се чека испораката. . . . . . .

Next

Шумарите

libertas.mk

. . . . . . .

Next

Шумарите

libertas.mk

. . . . . .

Next

Libertas

libertas.mk

. . . . . .

Next

Libertas

libertas.mk

. . . . . . .

Next